Μπροστά σε μια ανατριχιαστική υπόθεση με θύματα ανήλικα κορίτσια στην Αττική βρίσκεται η Αστυνομία. Όπως αποκαλύφθηκε ένας 29χρονος άνδρας εντόπιζε κορίτσια μέσω κοινωνικών δικτύων στην Αττική, τα έπειθε να μεταβούν στο σπίτι του και εκεί, όπως κατηγορείται, τα βίαζε, αφού πρώτα τους έδινε ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση η υπόθεση αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο όταν μία 15χρονη, θύμα του 29χρονου, εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από την οικογένειά της. Η ίδια εξομολογήθηκε όσα της είχαν συμβεί και η οικογένεια πήγε στην Αστυνομία που κατάφερε να εντοπίσει τον 29χρονο.

Ο 29χρονος φαίνεται ότι εντόπιζε τα θύματά του μέσω διαδικτύου, τα έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του και εκεί τους έδινε κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να καθίστανται ανήμπορα να αντιδράσουν και στην συνέχεια κατηγορείται ότι τα βίαζε.

Ο 29χρονος κατηγορείται μεταξύ άλλων για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ η κοπέλα που οδήγησε στην σύλληψή του έχει καταγγείλει ότι ο νεαρός βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της και την εκβίαζε.