Οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζουν να διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων συνελήφθησαν, σε δύο περιπτώσεις στον Αστακό και σε μία περίπτωση στο Τραγανό, τρεις Έλληνες και κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των 448 ευρώ.

Στην πρώτη περίπτωση, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, διενεργήθηκε έλεγχος σε καφετέρια 54χρονου, για την οποία δεν κατείχε άδεια λειτουργίας, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων παράνομών ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων.

Συνελήφθη ο 54χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενώ κατασχέθηκαν τα τέσσερα παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των 162 ευρώ.

Στην δεύτερη περίπτωση, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα καφενείο 55χρονου, για την οποία δεν κατείχε άδεια λειτουργίας, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία ενός ηλεκτρονικού παιγνιομηχανήματος.

Συνελήφθη ο 55χρονος ιδιοκτήτης, ενώ κατασχέθηκε το ηλεκτρονικό παιγνιομηχανήμα και το χρηματικό ποσό των 286 ευρώ.

Στην τρίτη περίπτωση, στο Τραγανό Ηλείας, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου 57χρονου ημεδαπού για το οποίο δεν κατείχε άδεια λειτουργίας, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση ενός ηλεκτρονικού παιγνιομηχανήματος.

Συνελήφθη ο 57χρονος ιδιοκτήτης, ενώ το παράνομο ηλεκτρονικό παιχνίδι κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν κατά περίπτωση, στους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου και Αμαλιάδας.