Τρεις ένοπλες ληστείες και μία πυρκαγιά σε οίκο ανοχής, σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή στην Αττική.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στη Μάνδρα, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, τσιγάρα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας, αφού πρώτα ακινητοποίησαν τον υπάλληλο.

Στις τέσσερις το πρωί στο Περιστέρι, δύο ληστές μπήκαν σε ψητοπωλείο και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν τις εισπράξεις της ημέρας.

Επίσης, πέντε λεπτά πριν τις έξι τα ξημερώματα, στα Πατήσια, δύο άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού, έκλεψαν την τσάντα αλλοδαπής, η οποία περιείχε άγνωστο έως στιγμής χρηματικό ποσό.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Εξάλλου, λίγο πριν το 8 το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, καταστράφηκε ολοσχερώς οίκος ανοχής από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη έως στιγμής αιτία. Την πυρκαγιά κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο δυνάμεις τις πυροσβεστικής υπηρεσίας, η οποία έχει αναλάβει και την προανάκριση για το περιστατικό.

Τέλος, πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σε αποθηκευτικό χώρο εργοστασίου παραγωγής ζάχαρης, στην περιοχή της Μαλακάσας του Νομού Αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις κτιριακές εγκαταστάσεις, στον εξοπλισμό και στο εμπόρευμα της επιχείρησης.

Στην κατάσβεση συμμετείχαν 25 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.