Ώρες αγωνίας έζησε απόψε το βράδυ ένας επιχειρηματίας στα Πατήσια. Ένοπλοι τον ανάγκασαν με την βία να τους οδηγήσει στα γραφεία της επιχείρησής του, όπου άδειασαν το χρηματικιβώτιο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου στις 9 το βράδυ ο 41χρονος ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, επέστρεψε στο σπίτι του. Όταν πήγε να μπει σε αυτό τον πλησίασαν τρεις ένοπλοι οι οποίοι υπό την απειλή των όπλων, απαίτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε μαζί του, εκείνος τους είπε πως δεν είχα χρήματα μαζί του και εκείνοι τον απείλησαν πως αν δεν τους οδηγήσει στα γραφεία της εταιρείας του στο Καλαμάκι θα τον κάψουν ζωντανό.

Ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να υπακούσεις στις εντολές τους και έτσι με δύο αυτοκίνητα (ένα των δραστών και ένα το δικό του που επίσης επέβαινε κάποιος ή κάποιοι από αυτούς) έφτασαν στο Καλαμάκι.

Εκεί οι δράστες άδειασαν το χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια άφησαν ελεύθερο τον επιχειρηματία αφού πρώτα πήραν μαζί το αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας ειδοποίησε την αστυνομία που ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης των δραστών.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως λίγη ώρα αργότερα τα δυο αυτοκίνητα βρέθηκαν καμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Αυτή την ώρα ο επιχειρηματίας δίνει κατάθεση στη Ασφάλεια Αττικής. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και την περίπτωση, οι δράστες να μην έδρασαν στην… τύχη αλλά να είχαν πληροφόρηση από «μέσα».