Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Μυτιλήνη, ένας 18χρονος Αλγερινός, γιατί με ένα ακόμη άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν σε εμπορικό κατάστημα στη Μυτιλήνη, παραβιάζοντας την είσοδό του και έκλεψαν χρήματα, καθώς και αλκοολούχα ποτά.

Χθες το μεσημέρι στην Σάμο συνελήφθησαν δυο Αλγερινοί ηλικίας 19 και 22 ετών, γιατί με έναν ακόμη συνεργό τους, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μπήκαν σε κατάστημα στην Σάμο και έκλεψαν χρήματα. Από την έρευνα, προέκυψε ότι οι ίδιοι δράστες, τον τελευταίο μήνα, είχαν ξανακλέψει κατάστημα, από το οποία είχαν πάρει χρήματα, καθώς και διάφορα είδη άμεσης κατανάλωσης.

Χθες το βράδυ στη Χίο, συνελήφθη ένας 21χρονος Σύριος, κατηγορούμενος για ληστεία, ενώ κατηγορείται επίσης για την εμπλοκή του σε υπόθεση κλοπής. Όπως αποδείχθηκε από την αστυνομική έρευνα, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 11 Ιανουαρίου στη Χίο, ο 21χρονος πλησίασε πεζός μία 22χρονη πεζή και με τη βία της απέσπασε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας. Αποδείχθηκε επίσης, ότι ο ίδιος με ένα ακόμη άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, είχαν κλέψει από μια 20χρονη άλλο ένα κινητό τηλέφωνο και χρήματα.

Τέλος, σήμερα το πρωί στην Μυτιλήνη, συνελήφθη 31χρονος Ιρανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μία ηλεκτρονική συσκευή (ταμπλέτα), η οποία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί από κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στη Μυτιλήνη.