Στη σκιά της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου απολογείται σήμερα ο 30χρονος φερόμενος ως «δράκος» του Αμαρουσίου. Ο νεαρός κατηγορούμενος καλείται να δώσει εξηγήσεις, ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή, για έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Ο κατηγορούμενος, για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία, φέρεται να έχει ομολογήσει τις επιθέσεις ισχυριζόμενος, ωστόσο, πως πρόθεση του ήταν να αγγίξει τις γυναίκες και όχι να τις βιάσει.

Ο 30χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πει στους αστυνομικούς πως αιτία για τις πράξεις του ήταν μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση. «Με χώρισε μια κοπέλα από τη Ρουμανία που είχα γνωρίσει σε ένα μπαρ. Δεν με ήθελε. Από εκείνη τη στιγμή ήθελα να εκδικηθώ όλες τις γυναίκες. Στο πρόσωπο της έβλεπα εκείνη» ισχυρίστηκε ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα τηρήσει ενώπιον του ανακριτή όταν κληθεί να απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα αν ευθύνεται και για άλλες επιθέσεις.

Ο νεαρός βρέθηκε στο κάδρο της δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου καθώς οι συμπτώσεις ήταν πολλές και οδήγησαν τους αστυνομικούς να ερευνήσουν με προσοχή το ενδεχόμενο να είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος. Αν και οι έλεγχοι στα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να μην τον συνδέουν με τη δολοφονία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος οδηγήθηκε στο υπόγειο γκαράζ όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας και η εντύπωση που έδωσε στους αστυνομικούς ήταν πως ο χώρος του ήταν άγνωστος. Αν και οι αστυνομικοί φέρονται να μην έχουν αποκλείσει με απόλυτη βεβαιότητα το ενδεχόμενο ο 30χρονος να ευθύνεται για την δολοφονία πιο πιθανό μοιάζει πλέον το σενάριο να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας αδίστακτος δολοφόνος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.