Μία απίστευτη ιστορία συνέβη στην περιοχή του Αιγίου η οποία μάλιστα αναμένεται να φθάσει ακόμη και στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να λύσει τις διαφορές του ένα ζευγάρι.

Ο άνδρας της ιστορίας ζήλευε πολύ τη γυναίκα και για το λόγο αυτό σκέφθηκε να αρχίσει να την παρακολουθεί για να διαπιστώσει εάν του έλεγε αλήθεια πως τον αγαπούσε.

Αυτό μάλιστα που λέγεται είναι πως είχε προσλάβει δύο εφήβους για να κάνουν τη συγκεκριμένη δουλειά, δηλαδή να γίνουν η… σκιά της ερωτικής του συντρόφου. Αλλά οι νεαροί δεν ανακάλυψαν τίποτα ύποπτο εφόσον η συγκεκριμένη πήγαινε από τη δουλειά στο σπίτι και από το σπίτι στη δουλειά.

Προφανώς, ο άνδρας αδυνατούσε να πιστέψει ότι θα μπορούσαν να είναι όλα τόσο καλά και τόσο υπέρ του και άρχισε να υποθέτει διάφορα σενάρια. Έτσι σκέφθηκε να κάνει κάτι που θεωρούσε περισσότερο αποτελεσματικό για να ανακαλύψει την υποτιθέμενη… άλλη πλευρά της συντρόφου του.

Και τι ήταν αυτό; Να «εισβάλει» στην ηλεκτρονική της διεύθυνση, στο email της δηλαδή, και στο προσωπικό της προφίλ στο facebook! Μόνο που ο ίδιος δεν γνώριζε και πολλά από υπολογιστές και για το λόγο αυτό έφθασε στο σημείο να προσλάβει ένα… χάκερ, ο οποίος κατάφερε να «σπάσει» τους κωδικούς της κοπέλας, χρησιμοποιώντας τον δικό της ηλεκτρονικό υπολογιστή. Και μέχρι να τα καταφέρει, ο χάκερ πήγαινε στο σπίτι του ζευγαριού, ενώ ο ζηλιάρης άνδρας της την έπαιρνε για να κάνουν βόλτα έξω.

Πώς το ανακάλυψε…
Εκείνο που δεν είχε λογαριάσει όμως ο ζηλιάρης σύντροφος ήταν το on line σύστημα του facebook. Γιατί ενώ ένα βράδυ βρισκόταν έξω μαζί με τον σύντροφό της, της τηλεφώνησε μία φίλη της για να της κάνει παράπονα επειδή… δεν της απαντούσε στα απανωτά μηνύματα που της έστελνε μέσω του facebook. «Μα δεν είμαι αυτή τη στιγμή στο facebook. Είμαι έξω για ποτό», απάντησε στη φίλη της η οποία εξέφρασε την έκπληξή της λέγοντας: «Αφού τώρα σε βλέπω on line»!

Μετά από αυτό, η κοπέλα πήγε αιφνιδιαστικά στο σπίτι και έπιασε επ’ αυτοφόρω τον χάκερ ο οποίος, για να γλιτώσει φυσικά, αποκάλυψε όλη την αλήθεια!

Πηγή: dete.gr