Εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια Κορίνθου, μια υπόθεση κατοχής και διακίνησης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης στην Κορινθία και για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν στην Κόρινθο, το Πόρτο Ράφτη και το Κορωπί Αττικής αντίστοιχα δύο Έλληνες, ένας 39χρονος και μια 28χρονη, καθώς και ένας 25χρονος Αλβανός. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Συγκεκριμένα, προχθές βράδυ στην Κόρινθο, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, οργάνωσαν επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας ακινητοποίησαν αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 39χρονος και σε έρευνα που έκαναν, βρήκαν και κατάσχεσαν έξι συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους μεγαλύτερου των τριών κιλών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 39χρονος φέρεται να προμηθεύτηκε την ηρωίνη από τον 25χρονο, ο οποίος μαζί με την 28χρονη φέρονται να αποτελούν μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Τελικά οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου εντόπισαν χθες το μεσημέρι, στο Κορωπί Αττικής τον 25χρονο Αλβανό και στο Πόρτο Ράφτη την 28χρονη και τους συνέλαβαν.

Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 39χρονου, καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα (ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων). Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή Κορίνθου για να απολογηθούν.