Συνθήματα όπως «Πάνο, ξύπνα, πάρε θέση τώρα» και «Πάνο, το νου σου» έγραψαν άγνωστοι με μαύρη και κόκκινη μπογιά στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης.

Οι δράστες υπογράφουν ως μέλη της Θύρας 1 των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και στον απόηχο των αποκαλύψεων που είδαν το φως της δημοσιότητας για τα «στημένα» παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου εις εκ των πρωταγωνιστών φέρεται να είναι, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ και ήδη προφυλακιστέος Αχιλλέας Μπέος, όπως δημοσιεύει ο Ταχυδρόμος.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό ο Δήμαρχος Βόλου συναντήθηκε στο γραφείο του με τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ Κ. Θεοδώρου, Γιώργο Βαρούτσικο και Μάνο Κρατήρα. Μετά τη συνάντηση μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Βόλου έκανε λόγο για «μεμονωμένους ανεγκέφαλους με έκδηλη αντικοινωνική συμπεριφορά» . Τα επεισόδια αποδοκίμασε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, τόσο κατά τη συνάντηση που είχαν τα μέλη της διοίκησης με το Δήμαρχο, όσο και με επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε λίγο αργότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.