Ένστολη διαμαρτυρία στην Τρίπολη

Ετοιμάζουν πανελλαδική κινητοποίηση τα Σώματα Ασφαλείας


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
6:09
17/06/2011
Ένστολη διαμαρτυρία στην Τρίπολη
1
loading

Μια από τις μεγαλύτερες κι ογκωδέστερες συγκεντρώσεις εργαζομένων στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Περί τα 1.000 άτομα αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί από όλη την Πελοπόννησο, προχώρησαν σε ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην πρωτεύουσα της Πελοποννήσου.

Οι ένστολοι στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία ως τα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εκεί παρέμειναν για 45 λεπτά της ώρας, ενώ αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, επιδίδοντάς του ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «εκφράζουμε την βαθύτατη ανησυχία μας για το που οδηγεί η πρωτοφανής κρίση τα πράγματα στη Χώρα μας με την έλλειψη προοπτικής, ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον από την έκρηξη της ανεργίας, την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου του λαού, από το - τεράστιο βάρος που φορτώνεται στις πλάτες των απλών ανθρώπων που αυτοί καλούνται να επωμισθούν τις συνέπειες από την ασύδοτη διαχρονική δράση των λυμεώνων του δημοσίου χρήματος που ακόμα παραμένουν στο απυρόβλητο. Το διακύβευμα για μας τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας είναι να μην μετατραπούμε εμείς σε μηχανισμό απορρόφησης των ισχυρών κραδασμών από τις πολιτικές που οδήγησαν τη Χώρα μας σ' αυτό το αδιέξοδο και να μετατραπούμε σε "σάκο του μποξ" για ανομήματα άλλων.Τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα δεν λύνονται με την αστυνομική καταστολή. Η ανέχεια που βιώνει κάποιος που για να μπορέσει απλά και μόνο να φάει κάτι για να κρατηθεί στη ζωή προστρέχει στα σκουπίδια και τα υπολείμματα στο τέλος των λαϊκών αγορών - φαινόμενο γεωμετρικά αυξητικής έντασης - δεν λύνεται με αστυνομικά μέτρα».

Πηγή: thebest.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar mikroastos

    Γι'αυτούς που διαμαρτύρεστε,αυτούς προστατέυετε....όταν φτάσετε να τρώτε ξύλο από τους απεργοσπάστες συναδέλφους σας και να σας φορτώνουν με σακίδια και να σας τρέχουν στις φυλακές και στα δικαστήρια με κακουργήματα,όταν θα μηδενίζεται η αξιοπρέπεια σας,όταν θα βιώνετε τον εξευτελισμό για μια απλή αναγνώριση,όταν θα σας βρίζουν με αφορμή την εθνικότητα σας η τα πιστέυω σας.. τότε μόνο ίσως να νιώσετε στο ελάχιστο τη κάνετε στον γείτονα σας και το γιο του οταν διεκδικούν ενα καλύτερο άυριο!!προς το παρόν πουλήστε τρέλα με ασπίδα τη στολή και το εθνόσημο γιαυτό καταταγείκατε άλλωστε και όχι για τις 3 και 60 που παίρνετε...υπάρχουν πολύ πιο αξιοπρεπέστατοι τρόποι να βιωποριστείτε!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει