Τη μισή Αττική έχει «οργώσει» η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προκειμένου να εντοπίσει τον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα, καθώς πιθανολογεί ότι ο 45χρονος ποινικός ή οι συνεργοί του το τελευταίο χρονικό διάστημα κινούνται στην περιοχή των Αθηνών.

Την Κυριακή, αστυνομικοί ανακάλυψαν στην περιοχή Αγίας Τριάδας στο Μαραθώνα το μπλε Fiat Punto, που είχαν χρησιμοποιήσει ως όχημα διαφυγής οι δύο άγνωστοι που είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει δύο αστυνομικούς της Ασφάλειας Λειβαδιάς στις 6 Φεβρουαρίου.

Οι δύο δράστες επέβαιναν αρχικά σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi Α6, στο οποίο εντοπίστηκε αργότερα αποτύπωμα του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Το συγκεκριμένο όχημα, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, φαίνεται πως είχε εγκαταλειφθεί πρόσφατα στο συγκεκριμένο σημείο, ένα πλάτωμα μετά από έναν κακό χωματόδρομο της περιοχής Αγ. Τριάδα Μαραθώνα.

Στο εσωτερικό του φαίνεται πως υπάρχουν μόνο αντικείμενα του ιδιοκτήτη του. Οι ίδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι το όχημα έχει «καθαριστεί» πριν εγκαταλειφθεί, εκτός και αν ο διαβόητος κακοποιός ήθελε να αφήσει το «στίγμα» της παρουσίας του σε αυτό.

Οι ίδιοι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εκείνο το μεσημέρι της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου, στο AUDI A6 επιβάτες ήταν δύο συνεργάτες του Παλαιοκώστα, «ένας ψηλός και ένας κοντός» όπως αναφέρουν, που είχαν πάει να «φέρουν εφημερίδες» στον διαβόητο συνοδοιπόρο τους, θεωρούν ότι πήγαιναν σε αυτόν.