Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο : «Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό» οργανώνει και λειτουργεί για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 το Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα για ένταξη σε αυτό.

Το Π.Μ.Σ. οδηγεί σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο αντικείμενο Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό με τις εξής δύο κατευθύνσεις:
– Παιδικό Βιβλίο
– Παιδαγωγικό Υλικό

Στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα πτυχιούχοι Παιδαγωγικών Τμημάτων των Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής, οι πτυχιούχοι των Φιλοσοφικών Σχολών, των λεγομένων «Καθηγητικών Σχολών», του Τμήματος Μεθοδολογίας της Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης, των τμημάτων Θεατρικών Σπουδών, του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου και των Τ.Ε.Ι Βιβλιοθηκονομίας.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό» του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Ρόδο, Λ. Δημοκρατίας 1, Κτήριο Κλεόβουλος, Ισόγειο, Φουαγιέ αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, Τ.Κ. 85100, (τηλ. επικοινωνίας 22410 – 99115, fax: 22410 – 99115) από 14 Φεβρουαρίου 2011 έως 28 Μαρτίου του 2011.

Πηγή: rodiaki.gr