Ούτε μία κουβέντα δε θέλησε να πει η Κατερίνα Θάνου κατά την αποχώρησή της από το δικαστήριο. Η κατηγορούμενη ολυμπιονίκης που εμφανίστηκε , ύστερα από τις επανειλημμένες αποφάσεις του δικαστηρίου για αυτοπρόσωπη εμφάνιση, ήταν παρούσα στο εδώλιο κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.

Συνεπής στις δηλώσεις που είχε κάνει η συνήγορός της κ. Μαρία Κευγά, η Κατερίνα Θάνου εμφανίστηκε προκειμένου να απολογηθεί και να δώσεις τις δικές της εξηγήσεις, έστω και μετά από σχεδόν επτά χρόνια για όσα συνέβησαν το βράδυ του τροχαίου ατυχήματος που φέρονται ότι είχαν μαζί με τον συναθλητή της Κώστα Κεντέρη την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, τον Αύγουστο του 2004.

Η κατηγορούμενη δεν απολογήθηκε τελικά, καθώς η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε μόνο με ανάγνωση εγγράφων. Έτσι, η Κατερίνα Θάνου… ανανέωσε το ραντεβού της για την Πέμπτη το πρωί. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει αν καταφέρει να απολογηθεί και στην επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση, καθώς την ίδια ημέρα οι δικαστές στις 11 το πρωί θα κατέβουν από τις έδρες για να συμμετέχουν στην πανδικαστική συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο.