«Κινδυνεύει η ζωή του, παλεύει με τον θάνατο. Του την έπεσαν και του έλεγαν “εδώ θα πεθάνεις”. Γιατί το έκαναν αυτό;» ξεσπά η μητέρα του 50χρονου, που ξυλοκοπήθηκε από ομάδα νεαρών στα Γλυκά Νερά και δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι νεαροί δεν σταμάτησαν να τον χτυπούν ούτε όταν έπεσε στο έδαφος.

Η επίθεση σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στην οδό Σαλώνων.

Για την υπόθεση, συνελήφθη ένας 17χρονος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία με άλλους άγνωστους δράστες και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό πλημμελήματος. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια ανηλίκων από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Ο 50χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.