Μια μαθήτρια Λυκείου από σχολείο της Αλεξανδρούπολης κατήγγειλε καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον άνδρα και να τον οδηγεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει πως η κοπέλα ηλικίας 17 ετών απευθύνθηκε στη διευθύντρια του Λυκείου και στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σχολείο και προχώρησαν στην προσαγωγή και σύλληψη του 46χρονου καθηγητή.

Ο εκπαιδευτικός -ο οποίος προσήλθε σήμερα στον χώρο εργασίας του ενώ ήταν σε άδεια- συνελήφθη ως κατηγορούμενος για διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας (σ.σ. του εκπαιδευτικού ιδρύματος), απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ανήλικη φέρεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2023 έως και τον Μάρτιο του 2024 προσέβαλε και τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Μάλιστα, φέρεται να την ακολουθούσε στους χώρους του σχολείου με απειλητική διάθεση, με το thesstoday.gr να αναφέρει πως σε συστηματική βάση παρενοχλούνταν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο καθηγητή, ενώ επιχειρούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία.