Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών χθες το μεσημέρι (16/3) σε ένα ανδρόγυνο, ηλικίας 40 και 38 ετών, στη δυτική Θεσσαλονίκη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για απείθεια.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε το ανδρόγυνο να επιβαίνει σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών, προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις τους.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο, που χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση των ναρκωτικών (καβάτζα).

Συλλήψεις για ναρκωτικά – Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών

Από αστυνομικούς των #Σερρών εντοπίστηκαν περισσότερα από 7 κιλά ηρωίνης, που ήταν κρυμμένα μέσα σε βράχους, σε περιοχή της #Θεσσαλονίκης.▪️ Συνελήφθη ένα ανδρόγυνο.▪️ Επίσης κατασχέθηκαν περισσότερα από 19.000 ευρώ 🔗 https://bit.ly/3TC0LBt#Υποδιεύθυνση_Ασφάλειας_Σερρών

Posted by Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας on Sunday, March 17, 2024

Σε έρευνα που έγινε στον παραπάνω χώρο, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε βράχους άλλες 16 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 6 κιλών και 679 γραμμαρίων.

Στη κατοχή της γυναίκας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.290 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Σε έρευνα που έγινε σε οικία που χρησιμοποιούσαν βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 18.550 ευρώ.