Ένα σημείωμα που είχε γράψει η Σταυρούλα Γκουγκούλια, που βρέθηκε νεκρή στον Πόρο ενώ αγνοείτο από τον περασμένο Αύγουστο, βρέθηκε στο σπίτι στην Κυψέλη, όπου έμενε η 52χρονη μαζί με τη συγκάτοικό της.

Το σημείωμα, που φέρνει στο φως η εκπομπή Tlive, εξέτασε γραφολόγος και διαπιστώθηκε ότι το έγραψε η Σταυρούλα, σε άγνωστο χρόνο στο παρελθόν.

Τι έγραφε το σημείωμα

«Γιατί δε με έβαλες στο δημόσιο; Ένα μεγάλο “γιατί”. Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Είχα μαθησιακά προβλήματα, μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας ΕΒΓΑΛΑ 17,7. Φεύγω χωρίς χρήματα.

Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ. Με εγκατέλειψες. Ο αδερφός σου στον (όνομα πολιτικού). Η (όνομα πολιτικού) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου… Δε με ήθελες ποτέ… Γιατί; Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στον λαιμό σου. Η ζωή μου ήταν κόλαση, σε ευχαριστώ.

Υ.Γ. Πολλή βία λεκτική. Με μείωνες, μου έσπασες τη μύτη. Όλοι δύο μέτρα κάτω από τη γη θα πάμε. Γέρασες. Σε λυπάμαι».

Από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, δε φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Αντίθετα, το σενάριο το οποίο εξετάζεται ως το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για δυστύχημα, ενώ στο «τραπέζι» παραμένει και το σενάριο της αυτοκτονίας.