Δύο συγγενείς του κρεοπώλη που παραμένει προφυλακιστέος για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, βάζει στο «κάδρο» των ερευνών η οικογένεια του 31χρονου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», βρέθηκαν κλήσεις από το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη προς το κινητό του Μπάμπη, τη μέρα της εξαφάνισής του αλλά και το επόμενο πρωί. Εκτός από αυτές τις κλήσεις όμως, βρέθηκαν και άλλες σε δύο συγγενικά πρόσωπα του κρεοπώλη. Από την άρση του τραπεζικού απορρήτου βρέθηκε επίσης ότι στους λογαριασμούς των δύο αυτών προσώπων κατέθετε ο Μπάμπης τα χρήματα για τον κρεοπώλη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 31χρονος Μπάμπης στην τελευταία συναλλαγή είχε βάλει 3.000 ευρώ σε έναν λογαριασμό που άνηκε σε έναν άντρα και μία γυναίκα, συγγενικά πρόσωπα του κρεοπώλη, στα οποία είχε τηλεφωνήσει την επόμενη της εξαφάνισης του Μπάμπη.

Η οικογένεια του 31χρονου ζητά να κληθούν να καταθέσουν αυτά τα δύο άτομα και να πουν τι γνωρίζουν για τα χρήματα αυτά που μπήκαν στον λογαριασμό τους, αλλά και το τι ειπώθηκε με τον κατηγορούμενο εκείνο το πρωινό.

Η οικογένεια, με αίτημά της ζητά ακόμη να κληθούν να καταθέσουν επίσης ένας άνδρας που έχει κτηνοτροφική μονάδα και μία γυναίκα, που φέρεται να είναι εμπλεκόμενη με ένα από τα πρόσωπα της παρέας των κυνηγών.

Ναρκωτικά βρέθηκαν σε σπίτι φίλων του κρεοπώλη

Στη σύλληψη τριών ατόμων, που εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης στην πόλη του Μεσολογγίου και στο Αιτωλικό. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες είναι ένα ζευγάρι που διατηρεί φιλική σχέση με τον κρεοπώλη, που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Ο λόγος για έναν 40χρονο, γνωστό με το προσωνύμιο «Ράμπο», και την 30χρονη σύντροφό του. Το ζευγάρι δίνει κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. και για την υπόθεση εξαφάνισης (σ.σ. αρχικά) του 31χρονου, στο πλαίσιο της εξέτασης πιθανών μαρτύρων.