Για λεφτά που ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που πλέον ελέγχεται και επισήμως έπαιρνε στο χέρι χωρίς να δώσει καμία απόδειξη, υπόνοιες ρευματοκλοπής και ύποπτες συναλλαγές με τον υπεύθυνο ενός γηροκομείου μίλησε άνθρωπος που δηλώνει πρώην εθελοντής στον «Άλλον Άνθρωπο»

Μιλώντας στο LIVE News του MEGA, ο πρώην εθελοντής της κοινωνικής κουζίνας, σημείωσε: «Ήμουν 6 μήνες εθελοντής την περίοδο του πρώτου λοκντάουν. Είχα πάει και με τη γυναίκα μου, είχα φέρει και το παιδί μου. Είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν ρώτησα μερικούς παλιούς εθελοντές και μου είπαν σχετικά τα ίδια με αυτά που είδα.

Ήταν ένας άνθρωπος από την Αμερική που ήταν παντρεμμένος με μια κυρία από τις Φιλιππίνες έκανε μια δωρεά 7.000 ευρώ μετρητά μπροστά στα μάτια μου. Ήταν πολύς κόσμος εκεί. Δεν μου άρεσε γιατί όταν παίρνεις μια δωρεά πρέπει να δώσεις μια απόδειξη, ένα χαρτί για να δηλωθούν κάπου αυτά».

Σχετικά με το ρεύμα που χρησιμοποιούσε ο «Άλλος Άνθρωπος», σημείωσε: «Ένα άλλο θέμα που πάλι συζήτησα με παλιούς. Στον παλιό χώρο είχα πάει στο δεύτερο λοκντάουν, υπήρχε ρεύμα στο χώρο αν και το ρολόι δεν λειτουργούσε. Μιλάω για ρευματοκλοπή. Το ρώτησα και μου φάνηκε παράξενο. Μου λέγανε “έχουν προνοήσει”».

Παράλληλα, ο ίδιος πρώην εθελοντής ανέφερε ακόμα «Υπήρχε ένας άνθρωπος, ένας κύριος από μια εταιρεία κάποιου γηροκομείου που προσπαθούσε να πείσει την κουζίνα να του φτιάξει καθημερινά κάποιες μερίδες τις οποίες θα πλήρωνε στον κ. Κωνσταντίνο και θα έδινε 3 ευρώ τη μερίδα. Δεν ξέρω τι έγινε τελικά γιατί σηκώθηκα και έφυγα εκείνες τις μέρες».