«Άρχισα να ουρλιάζω» λέει συγκλονισμένη η σύζυγος του 43χρονου ξυλουργού που δολοφονήθηκε από την 29χρονη στη Χαλκίδα.

Η σύζυγος του 43χρονου τον είδε να μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου από την 39χρονη έξω από το σπίτι τους και, όπως λέει όσα αντίκρισε «δεν είναι για να τα βιώσει κανείς».

Μιλώντας για όσα ακούγονται για σχέση του συζύγου της με την 39χρονη, λέει ότι ο 43χρονος την είχε ενημερώσει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα τον ενοχλούσε.

Η μοιραία ημέρα της δολοφονίας του 43χρονου

«Ήταν μία μέρα σαν τις άλλες. Ξυπνήσαμε μαζί, ντύθηκε, ήταν το Σάββατο μετά τη γιορτή μας. Θα ερχόντουσαν οι φίλοι μας και εγώ είχα ξεκινήσει να καθαρίζω και να ετοιμάζω το σπίτι για τη γιορτή. Μου άφησε χρήματα στο τραπέζι, αγκαλιά, φιλί και βγαίνει από την πόρτα. […] Πήγε προς το αυτοκίνητο, μπαίνει μέσα και βλέπω την πόρτα να κλείνει. Σε δευτερόλεπτα βλέπω να μισονανοίγει… Και να ανοίγει μετά τέρμα (την πόρτα). Τον βλέπω να βγαίνει. Έκανε κινήσεις με τα χέρια του. Δεν κατάλαβα την πρώτη στιγμή. Εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά είναι όταν τον ακούω να φωνάζει: “Άσε με! Άσε με!” Άρχισα να ουρλιάζω γιατί καταλαβαίνω ότι γίνεται επίθεση» περιγράφει η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «T-live».

«Δεν υπήρχε κάποιος να τον βοηθήσει. Τρέχω κάτω. Νόμιζα ότι γινόταν ληστεία. Δε θα ήθελα να πω παραπάνω για όσα αντίκρισα εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι για να τα βιώσει κανένας… Δεν την αναγνώρισα. Οι αστυνομικοί με κράτησαν μακριά. Ούτε όταν έκανε όπισθεν το περιπολικό μπροστά μου. Προσπαθούσα να αντιληφθώ ποια είναι και τι έγινε. Γιατί; Γιατί; Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση με αυτό που είδαν τα μάτια μου και βίωσα στο πετσί μου» συγκλονίζει η σύζυγος του 43χρονου.

«Όταν ήμασταν στο αστυνομικό τμήμα μου ανέφεραν το επίθετο του συζύγου της και ήταν σα να έπεσε ένα μαύρο μπροστά μου. Λέω: Υποτίθεται ότι έχουμε κάνει την κατάλληλη κίνηση για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από αυτή την περίεργη κατάσταση. Είχε εμμονή προφανώς…» λέει.

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει με τους ισχυρισμούς της οικογένειας της 39χρονης περί βιασμού, η χήρα του θύματος λέει: «Τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά».

«Ο Σάκης με είχε ενημερώσει ότι η 39χρονη τον ενοχλούσε»

«Ήταν έξω καρδιά. Καλαμπουρτζής, με το γέλιο, το πείραγμα, το χιούμορ. Αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να θέλεις να είσαι μαζί του. Για μένα ο Σάκης δεν έχει φύγει. Εγώ θα τον έχω μαζί μου μια ζωή και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να δικαιωθεί» λέει συγκινημένη.

«Ο σύζυγός μου με είχε ενημερώσει ότι ενοχλούταν από τη συγκεκριμένη γυναίκα… Τέλη του ’21. Μου είπε ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο. Ήταν μπερδεμένο, σα να υπάρχει κάποιο υπονοούμενο… Εγώ δεν είχα δει κανένα μήνυμα. Είχε τύχει να έρχεται στο σπίτι και να μου λέει ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο και μου έδειχνε τις κλήσεις. Του έλεγα να μην απαντάει» περιγράφει για τη σχέση της 39χρονης με τον σύζυγό της.

«Το συζητήσαμε και βρήκαμε ότι, δεδομένου ότι είχαν μια ιστορία φιλίας (το θύμα με τον σύζυγο της 39χρονης), το καλύτερο θα ήταν σε πρώτη φάση να βασίσουν τη λύση στη φιλία τους. Αυτό που νιώσαμε ήταν τοξικότητα. Μετά δεν μας ενοχλούσε. Αν γινόταν ο,τιδήποτε ο Σάκης θα μου το έλεγε» καταλήγει σε ερώτηση γιατί δεν είχαν κινηθεί νομικά κατά της 39χρονης.