Ενώπιον του ανακριτή βρισκόταν ο 50χρονος κρεοπώλης, βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, τη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου.

Ο κρεοπώλης βρισκόταν στον ανακριτή από τις 6 το πρωί της Δευτέρας μέχρι αργά το απόγευμα. Ενώ απολογούνταν, εντοπίστηκε η σορός και μόλις ενημερώθηκε, ήταν και η μόνη στιγμή της ανάκρισης που «έσπασε», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. 

Όπως μετέδωσε το Action 24 όταν ο κρεοπώλης ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη ξεφύσησε και κοίταξε προς τον ουρανό.

Βρέθηκε φυσίγγιο από κυνηγετικό όπλο κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης

Φυσίγγιο από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε κοντά στο σημείο, όπου χθες, Τρίτη, εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το φυσίγγιο είναι για αγριογούρουνα, παρόμοιο δηλαδή με αυτό που ο δράστης πυροβόλησε το θύμα, και βρέθηκε σήμερα το πρωί, σε μικρή απόσταση από την περιοχή στον κάμπο του Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι, όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη.

Το σημαντικό αυτό εύρημα, όπως και οι δύο καραμπίνες του κρεοπώλη θα μεταφερθούν στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν το φυσίγγιο έχει σχέση με την δολοφονία του νεαρού κυνηγού

Οι ερευνητές της αστυνομίας, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να την πέταξε.