Στην περιοχή Ευαγγελίστρια, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου, ύστερα από ένα θρίλερ 18 ημερών από την εξαφάνισή του στο Μεσολόγγι. Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε χθες το απόγευμα.

Τον άτυχο Μπάμπη εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, στον οποίο είχαν δώσει προχθές κάτι να μυρίσει και έτσι μπόρεσε να βρει τη σορό. Ήταν σε μία τριφυλλιά με ρύζια στον κάμπο Ευηνοχωρίου.

Όταν, λοιπόν, έδωσαν στον σκύλο να μυρίσει στοιχείο σχετιζόμενο με τον μέχρι χθες αγνοούμενο, ο σκύλος βρήκε κάτι, ωστόσο ήταν δύσκολο να προσεγγιστεί το σημείο λόγω των ισχυρών ανέμων. Χθες πήγαν στο εν λόγω σημείο και εντοπίστηκε η σορός. Στη συνεχεία σηκώθηκε το drone, πήγαν ειδικοί της ΕΜΑΚ και ανέσυραν τη σορό.

Ο άτυχος Μπάμπης είχε πολλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο και η ΕΛ.ΑΣ. αυτή τη στιγμή αναζητά την καραμπίνα του θύματος και το κινητό του τηλέφωνο.

Σε πρώτη φάση ολοκληρώθηκε στο σημείο μία πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή στον Μπάμπη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και να «μιλήσουν» τα κινητά του Μπάμπη και του κρεοπώλη.

Από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει πως το θύμα έχει πυροβοληθεί αρκετές φορές πισώπλατα από κυνηγετικό όπλο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Μπάμπη…