Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας υπόθεσης βιασμού κατ’ εξακολούθηση ενός ανηλίκου κοριτσιού, από έναν 56χρονο, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε τη σχέση που είχε αναπτύξει με την μητέρα του παιδιού, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες διαθέσεις του.

Η σύλληψη του 56χρονου με καταγωγή από την Αλβανία, έγινε το πρωί του Σαββάτου (20/1) στα Πατήσια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτεπάγγελτης προανάκρισης, καθώς, όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα έρευνα, έπειτα από καταγγελία που υπεβλήθη στην ΕΛ.ΑΣ., στις 15/1 από την ανήλικη και την μητέρα της, ο 56χρονος για περίπου επτά συναπτά έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις με το 15 ετών σήμερα κορίτσι, από τότε που αυτή ήταν στην ηλικία των οκτώ ετών περίπου.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο 56χρονος εκμεταλλευόμενος την ανηλικότητά της αλλά και την συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με την μητέρα της. Επιπλέον, έχοντας αναπτύξει επικοινωνία μαζί της μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, μετά από δική του απαίτηση, η ανήλικη του απέστειλε, στο κινητό του τηλέφωνο, φωτογραφία της, που απεικονίζει γυμνό μέρος του σώματός της.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη την 19-01-2024 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απ’ όπου ασκήθηκε σε βάρος του ανωτέρω ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, και ακολούθως παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 35ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ΄ όπου και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 56χρονου συλληφθέντα προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση, και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.