Για συγκάλυψη έκανε λόγο ο Αντώνης Ζαπάντης, δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, του χάσκι δηλαδή που κακοποιήθηκε βάναυσα στην Αράχωβα, ο οποίος μίλησε στο MEGA και το LIVE News.

Ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, αναφέρει συγκεκριμένα ότι παρά το γεγονός πως έχει «βομβαρδίσει» με αιτήματα την εισαγγελία εκείνη «σφυρίζει αδιάφορα» αλλά και πως «δώσαμε παραπάνω από “κάτι” που μας ζήτησαν».

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ζαπάντης, ανέφερε: «Υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που τα έχουμε καταθέσει στο ανθρωποκτονιών δύο φορές. Δώσαμε παραπάνω από «κάτι» που μας ζήτησαν. Όταν τους είπαμε ότι η βαλίτσα πηγαίνει μακριά, σφύριζαν αδιάφορα. Ό,τι στοιχεία υπάρχουν έχουν παραδοθεί στις Αρχές. Σε ό,τι αιτήματα έχουμε κάνει και η τεχνική μας σύμβουλος δεν έχουν απαντήσει σε κανένα.

Έχουμε δώσει συγκεκριμένα στοιχεία και οι Αρχές πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, δεν την κάνουν, ούτε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Η αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα. Δεν είναι δυνατόν δημοσιογράφοι να έχουν πρόσβαση στη δικογραφία και εμείς όχι. Η αστυνομία μιλά και λέει συγκεκριμένα πράγματα. Η πραγματογνωμοσύνη έχει διαρρεύσει από συγκεκριμένα άτομα.

Η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές, τόσο της Λιβαδειάς όσο και της Λαμίας, δεν αξιοποιούν τίποτα. Δεν έχουν απαντήσει σε τίποτα και τους βομβαρδίζουμε με αιτήματα από τις αρχές Δεκέμβρη.

Πλέον στα δικά μου τα μάτια είναι ξεκάθαρη η συγκάλυψη. Δεν ήθελα ποτέ να το πω στην τηλεόραση, αλλά αναγκάζομαι να το πω. Αυτό το πράγμα το βλέπω πρώτη φορά».