Συνεχίζεται η αντιδικία μεταξύ των Αρχών και της κτηνιάτρου που πρώτη εξέτασε τον Όλιβερ από την Αράχωβα εν αναμονή του πορίσματος από ειδικό πραγματογνώμονα, βάσει και του οποίου θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για τον βασανιστικό θάνατο του χάσκι.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αράχωβας με αίτημα για να βρεθεί ο ένοχος του βασανισμού του Όλιβερ διοργανώνουν φιλόζωοι την ερχόμενη Κυριακή (17/12), όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (14/12) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν οι αστυνομικές αρχές, βασίζονται στο βιντεοληπτικό υλικό και τις καταθέσεις που έχουν συγκεντρώσει, βάσει των οποίων ο Όλιβερ ακολουθείτο από μία αγέλη σκυλιών.

Ο ιδιοκτήτης του χάσκι, ωστόσο, δεν αποδέχεται αυτή την εκδοχή και μάλιστα έχει προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί δικαστικά, προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια.

Το θρίλερ συνεχίζεται, με το πόρισμα του πραγματογνώμονα και τις ανακοινώσεις των αρχών να αναμένονται εντός της εβδομάδας, καθώς ακόμα δεν έχει βγει το πόρισμα για τον θάνατο του Όλιβερ.