Μία μπλούζα φέρεται να ήταν η αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης σε σχολείο στο Περιστέρι, ενώ από τα περίπου 20 άτομα που ήταν μπροστά, μόνο μια μαθήτρια αντέδρασε και μπήκε στη μέση.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησαν δύο κορίτσια που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο σχολείο και ανέφεραν πως «ο τσακωμός φέρεται να έγινε για μία μπλούζα… Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά».

Σύμφωνα με τις ανήλικες «υπάρχει μία παρέα που κάνουν μαγκιές και τέτοια, δεν θα σου κάνουν κάτι. Πιστεύω πως είναι ανάλογα με την παρέα που επιλέγεις».

Επίσης, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega ανέφερε ότι από τα περίπου 20 άτομα που διακρίνονται στο βίντεο της επίθεσης να παρακολουθούν το περιστατικό, μόνο μια μαθήτρια προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Αντιθέτως, τα υπόλοιπα άτομα παρακολουθούσαν, ενώ ένα αγόρι κατέγραψε τη στιγμή και στη συνέχεια φέρεται να διαμοίρασε το βίντεο. Έτσι, αναζητείται από τις αρχές, γιατί κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Η στιγμή του ξυλοδαρμού

Το περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι την περασμένη Παρασκευή, όταν τρεις κοπέλες ηλικίας 16, 14 και 13 ετών επιτέθηκαν στην 14χρονη μπροστά σε άλλα παιδιά, με την πράξη να καταγράφεται σε βίντεο.

Η μία κοπέλα κρατούσε στο έδαφος την 14χρονη, ενώ μία άλλη την χτυπούσε σε όλο το σώμα, ακόμη και στο κεφάλι, ενώ την πατούσε για να μην σηκωθεί.

Η οικογένεια της 14χρονης κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία και άλλοι γονείς υποστήριξαν πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί αρκετά παρόμοια περιστατικά στο συγκεκριμένο σχολείο.