Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με τον ξυλοδαρμό μαθήτριας στο Περιστέρι από τρεις ανήλικες κοπέλες. «Ο τσακωμός φέρεται να έγινε για μία μπλούζα» επεσήμαναν συμμαθήτριες του κοριτσιού.

«Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά» είπαν δύο μαθήτριες που φοιτούν στο ίδιο σχολείο με την 13χρονη κοπέλα και μίλησαν για το περιστατικό στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Σύμφωνα με τα κορίτσια, ο τσακωμός φέρεται να έγινε για «μία μπλούζα».

«Αν δεν σε νοιάζει και τους αγνοείς, δεν θα σου κάνουν κάτι», απάντησε το κορίτσι, όταν ρωτήθηκε αν φοβάται.

Κλείνοντας αναφερόμενες στο εάν υπάρχει συμμορία στο συγκεκριμένο σχολείο στο Περιστέρι εξήγησαν «υπάρχει μία παρέα που κάνουν μαγκιές και τέτοια, δεν θα σου κάνουν κάτι. Πιστεύω πως είναι ανάλογα με την παρέα που επιλέγεις».

Οι τρεις ανήλικες κοπέλες ηλικίας 16, 14 και 13 ετών συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11) και κατηγορούνται για σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος της μαθήτριας.

Παράλληλα αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο, μαθητής, που φέρεται να βιντεοσκόπησε και να διαμοίρασε σε άλλους το υλικό από την επίθεση.

Σε βίντεο -ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Star, φέρεται η στιγμή που η ανήλικη μαθήτρια είναι πεσμένη στο έδαφος και δέχεται επίθεση στο προαύλιο του σχολείου.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο