Η 12χρονη που έπεσε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό, κατήγγειλε ότι ένας άνδρας την προσέγγισε στο ΚΤΕΛ και την απείλησε, ώστε να μην καταθέσει στις αρχές.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, το περιστατικό έγινε στο δρομολόγιο που παίρνει το παιδί για το σχολείο και το κορίτσι φέρεται να είπε πως «κάθισε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει. Μου είπε: ”αν πεις αυτό που θα σου πω, θα κάνω κακό στην αδερφούλα σου ή στην μπατσίνα σου”. “Η θεία σου να μην είναι τόσο θαρραλέα γιατί θα το βρει μπροστά της”».

«Πριν σταματήσει το λεωφορείο γύρισε και μου είπε: ”ό,τι λες τα ακούμε και αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έτσι, συνελήφθη ένας 37χρονος με καταγωγή από την Αλβανία που αρνείται τα πάντα.

«Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες. Παίρνω το συγκεκριμένο λεωφορείο καθημερινά για να πάω στη δουλειά μου. Όλα όσα είπε για μένα το κορίτσι είναι ψέματα», φέρεται να είπε με βάση την εκπομπή του Mega.

Σημειώνεται, ότι για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης έχουν ήδη παραπεμφθεί σε δίκη 26 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της.