Ερωτηματικά έχει γεννήσει η υπόθεση του θανάτου του 8χρονου αγοριού στο Ζεφύρι από αδέσποτη σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι του μικρού παιδιού. Οι συγγενείς του άτυχου παιδιού κάνουν λόγο για δολοφονία εις βάρος του μικρού παιδιού, με τους ίδιους να εξιστορούν το πώς έγινε το φονικό, με δάκρυα στα μάτια.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «TLive» με την Τατιάνα Στεφανίδου, η μητέρα και ο πατέρας του 8χρονου αγοριού είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε το έγκλημα, όπου οι δυο θείες του παιδιού μίλησαν για τη στιγμή που, μπροστά στα μάτια τους, έγιναν όλα. Όπως φαίνονται από τα πλάνα, δύο από τις σφαίρες που έπεσαν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, πέρασαν μέχρι και μέσα από το τζάμι του δωματίου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, την ώρα που οι δράστες πυροβολούσαν, στην αυλή του συγκεκριμένου σπιτιού βρίσκονταν συνολικά 7 παιδιά. Μια από τις θείες του άτυχου 8χρονου λέει: «Ήμασταν έξω, καθόμασταν, και πέρναγαν συνέχεια από εδώ με αμάξια. Είδαν ότι ήμασταν μόνο κορίτσια και παιδάκια. Ήρθαν να πάρουν ρούχα και να φύγουν, αλλά αυτοί έριχναν πάνω μας. Στο ένα αμάξι ήταν 5-6 άτομα μέσα».  

Συνολικά, η θεία του παιδιού λέει πως είδε 3 αμάξια. Μετά τους πυροβολισμούς, συνεχίζει η ίδια, «κοιτάω το παιδί, κάτω. Είχα πάρει τηλέφωνο να παραγγείλουμε και ήμασταν έξω γιατί περιμέναμε το φαγητό. Το παιδί φώναζε χαρούμενο που ήρθε το φαγητό και αυτοί ρίχνανε. Πήρα το παιδί και το έβαλα μέσα, τραυματισμένο. Φώναζα βοήθεια και το πήγαμε νοσοκομείο. Μετά μάθαμε ότι το παιδί πέθανε».

Ένα άλλο παιδί που έπαιζε μέσα στο σπίτι της οικογένειας, δέχτηκε πυρά από τα σκάγια της καραμπίνας, με το χεράκι του να είναι σημαδεμένο.

Η άλλη θεία του παιδιού αναφέρει για τον δράστη πως «είχε βαφτίσει το παιδί μαζί με τη γυναίκα του, την κουνιάδα μου, την θεία του παιδιού. Ο ίδιος που τον βάφτισε, τον σκότωσε». Όταν η ίδια ρωτήθηκε για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η βεντέτα, εκείνη απάντησε «γιατί η νύφη με τον γαμπρό είχαν κάνει σχέση και κλέφτηκαν».

«Από τη μεριά μας δεν υπήρχε καμία βεντέτα, ήθελε απλώς να κάνει κακό. Είδε τα παιδιά, τα είδε και έριξε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πλησίασε», συμπλήρωσε η ίδια.