Τη δράση ενός 45χρονου διαρρήκτη, ο οποίος από το καλοκαίρι και μετά έχει γίνει φόβος και τρόμος για καταστήματα κυρίως εστίασης, τόσο στη νοτιοανατολική όσο και στη βορειοανατολική Αττική, καταγράφει ένα βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Με καλυμμένο το πρόσωπο και φορώντας γάντια ο διαρρήκτης χτυπούσε στην Παιανία, στα Σπάτα, στα Καλύβια, στην Κερατέα, στο Λαύριο, μέχρι που τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η σύλληψη έγινε λίγη ώρα μετά από τη διάρρηξη σε ένα κατάστημα εστίασης στην περιοχή των Καλυβίων. Ο δράστης είχε πάνω του διαρρηκτικά εργαλεία. Στο βίντεο φαίνεται να παραβιάζει την κεντρική είσοδο μίας πιτσαρία και να κατευθύνεται προς το ταμείο, να παίρνει όσα χρήματα υπάρχουν και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Συνολικά οι διαρρήξεις για τις οποίες έχει ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ. Ο 45χρονος άνδρας είχε ποινικό παρελθόν ενώ από την αστυνομία που χειρίζεται η υπόθεση συνεχίζεται η διερεύνηση της δράσης του.