Μέλη εγκληματικής ομάδας ήταν τα έξι θύματα του μακελειού στη Λούτσα και η συμμορία με την οποία είχαν αντιπαλότητα, πανηγύρισε τη δολοφονία τους με ανάρτηση που έκανε στο TikTok, η οποία εξετάζεται από τις αρχές.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν διαδοχικές φωτογραφίες των νεκρών με ένα κόκκινο «Χ» να εμφανίζεται πάνω τους, υποδηλώνοντας ότι εξοντώθηκαν.

Μάλιστα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε στην εκπομπή Live News, ότι κάτω από τα σχόλια της ανάρτησης, ορισμένοι γράφουν ότι οι δολοφόνοι ήταν Σέρβοι, ωστόσο αυτό εξετάζεται ακόμη.

Επίσης, στην εκπομπή του Mega αναφέρθηκε ότι οι έξι δολοφονημένοι φέρεται να συμμετείχαν σε συμμορία, η οποία έχει κατηγορηθεί για τη δολοφονία ενός Μαυροβουνίου αρχιμαφιόζου στην Κωνσταντινούπολη.

Τα έξι θύματα του μακελειού, όπως παρουσιάστηκαν στην ανάρτηση της αντίπαλης συμμορίας:

Τα ευρήματα της Αστυνομίας

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ η αστυνομία εντόπισε ένα σπίτι, στην Αρτέμιδα, όπου διέμεναν τα θύματα τις τελευταίες μέρες. Στο χώρο πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη (12/09), έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και τα ευρήματα έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση. Σήμερα (13/09), εντοπίστηκε και δεύτερος χώρος διαμονής των θυμάτων, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος και ερευνάται.

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν, προέρχεται από τη Γερμανία, είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες και ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο, ο οποίος το είχε παραχωρήσει στα θύματα.

Επίσης, οι δράστες φαίνεται πως χρησιμοποίησαν 4 πυροβόλα όπλα, δύο εκ των οποίων είναι τύπου πιστολιού.

Τα κινητά τους τηλέφωνα ελέγχονται από το Τμήμα Ψηφιακών Πειστηρίων, τα στελέχη του οποίου κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια και έχουν καταφέρει να εξαγάγουν χρήσιμα και κρίσιμα για την πορεία των ερευνών δεδομένα.

Η εγκληματική ομάδα δρούσε, όπως προκύπτει από τη μέχρι στιγμής έρευνα, σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά όχι στην Ελλάδα, ενώ εμπλέκονται σε σοβαρά αδικήματα στις χώρες αυτές.