Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Νίκο Χαρδαλιά, με αφορμή ότι ο δεύτερος έλαβε το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής μετά την απόσυρση του Γιώργου Πατούλη.

Στο τετ α τετ που είχαν, ο υποψήφιος της ΝΔ ανέπτυξε στον πρωθυπουργό τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

Μάλιστα, μετά από λίγη ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Νίκο Χαρδαλιά, τονίζοντας ότι είναι μαχητής της γαλάζιας παράταξης.

«Με τον Νίκο Χαρδαλιά, υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Με τον Νίκο Χαρδαλιά, υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική….

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Tuesday, August 1, 2023

Σημειώνεται, ότι η νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε πως υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Χαρδαλιά: