Ένας χορός του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη προκάλεσε εκνευρισμό στην Πειραιώς, το οποίο ήδη απομάκρυνε τον πρώην πλέον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη που ξεκίνησε τις διακοπές του, την ώρα που ο πρωθυπουργός μιλούσε για «πόλεμο» με τις φωτιές.

Το νέο «χτύπημα» ήρθε από τον Περιφερειάρχη Αττικής, ο οποίος εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης  να χορεύει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση στο Ζάππειο.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στον Alpha, ζήτησε συγγνώμη κάνοντας λόγο για κακιά στιγμή: «Χθες παραβρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας που διοργανώθηκε στο Ζάππειο. Προς το τέλος της εκδήλωσης με κάλεσαν να χορέψω μαζί τους και εγώ εντελώς λανθασμένα όπως οφείλω να παραδεχθώ, ανταποκρίθηκα. Ήταν μια κακιά στιγμή και θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι το λάθος. Χθες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν έστειλα το λάθος μήνυμα».

Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της…

Posted by Giorgos Patoulis on Friday, July 28, 2023

Νωρίτερα συνεργάτες του πρωθυπουργού άφηναν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον Περιφερειάρχη Αττικής ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Οκτωβρίου.