Τους πρώτους 150 υποψηφίους και υποψήφιές της ανακοίνωσε η παράταξη «Δήμος για όλους. Πρώτα Εσύ!» του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη. Όπως δε χαρακτηριστικά τονίζει στην πόλη φυσά «αέρας» ανανέωσης.

Τα 150 ονόματα των υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου που στέκονται στο πλευρό του Γιάννη Ζαμπούκη ανακοινώνονται μετά από μια ενθουσιώδη εκδήλωση – ομαδική συνάντηση τους που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/7.2023.

Πρόκειται για τους πρώτους 150 ανθρώπους που επιλέχθηκαν, μέσα από μια τεράστια στρατιά δημοτών που εξέφρασαν την επιθυμία να αναλάβουν ενεργό ρόλο στα κοινά του τόπου, δίπλα στον άνθρωπο που οδηγεί ήδη τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με ασφάλεια και σιγουριά, σε ένα καλύτερο μέλλον. Η επιλογή ήταν δύσκολη γιατί όλοι και όλες, κατέθεσαν το ασίγαστο πάθος τους να συνδράμουν στη συνέχιση και την ολοκλήρωση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια με εμπνευστή το Γιάννη Ζαμπούκη.

«Έχουμε ήδη κάνει πράξη μια καλύτερη καθημερινότητα για τους δημότες, ξεπερνώντας τις προκλήσεις μιας 2ετούς στασιμότητας στην υλοποίηση των έργων (εξαιτίας της πανδημίας) και κυρίως απέναντι σε μια στείρα αντιπολίτευση που μπορούσε (έχοντας την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, βάσει ενός προβληματικού εκλογικού νόμου που πλέον αντικαταστάθηκε) και επέλεγε από την πρώτη στιγμή της διοίκησης Ζαμπούκη, να βάζει διαρκώς εμπόδια σε κάθε προσπάθεια να προχωρήσει με την υλοποίηση όσων προεκλογικά είχε δεσμευθεί.

Κι όμως, η παράταξη ”Δήμος για όλους. Πρώτα Εσύ!”, δεν το έβαλε κάτω. Πιστοί στο όραμα και τις αρχές μας, κάτω από την καθοδήγηση του ανθρώπου που γνωρίζει καλά με μεθοδικότητα, οργάνωση και αποτελεσματικότητα να σχεδιάζει, οργανώνει και να υλοποιεί, βρήκαμε και βρίσκουμε διαρκώς τρόπους να εξασφαλίζουμε για τους συνδημότες μας ολοένα και περισσότερα» υπογραμμίζει η παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη.

Όπως αναφέρει η παράταξη «Δήμος για όλους. Πρώτα Εσύ!»: «Παρά τις προσπάθειες της αντιπολίτευσης να αποτύχουμε, εμείς βρίσκουμε πάντα τον στόχο μας και επιτυγχάνουμε»:

  • ένα δήμο πιο καθαρό από ποτέ, με ενισχυμένες υποδομές στην υπηρεσία καθαριότητας (με 6 νέα απορριμματοφόρα),
  • ένα δήμο που ξεκινά να βιώνει μια μεταμόρφωση, με έργα που δεν έχουν υλοποιηθεί ποτέ μέχρι σήμερα (εξασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις και χωρίς να επιβαρύνουμε τους δημότες), ομορφαίνοντας και ανανεώνοντας το μεγαλύτερο τμήμα του Δήμου, ενισχύοντας τις αγροτικές υποδομές και βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης στα χωριά,
  • ένα δήμο με ακόμα μεγαλύτερο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας (με το χαμηλότερο κόστος εισιτηρίου, Πανελλαδικά) και ακόμα μεγαλύτερο δίκτυο ποδηλατοδρόμων,
  • ένα δήμο με λειτουργικές κοινωνικές δομές που φροντίζει όσους έχουν ανάγκη,
  • ένα δήμο με σεβασμό προς το περιβάλλον, που βραβεύτηκε μάλιστα, για τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει σε ανακύκλωση και κυκλική οικονομία,
  • ένα δήμο που αγαπά και φροντίζει τα ζώα,
  • ένα δήμο που πρωτοπορεί στη διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων (που σύντομα αποκτά ένα πλήρως ανακαινισμένο δημοτικό θέατρο, νέο κηποθέατρο και κλειστό γυμναστήριο),
  • ένα δήμο με περισσότερες από 80 πιστοποιημένες και ασφαλείς παιδικές χαρές και δεκάδες μικρά πάρκα (έχοντας το απίστευτο ρεκόρ, να αναλογεί μια παιδική χαρά σε λιγότερους από 1.000 κατοίκους),
  • ένα δήμο που ανταπεξέρχεται στις αναπάντεχες ανάγκες που δημιούργησαν οι νέες παγκόσμιες γεωπολιτικές συνθήκες,
  • ένα δήμο που σέβεται η κεντρική εξουσία, ενώ ηγέτες και φορείς από όλο τον κόσμο, εξυμνούν για την παρουσία και εκπροσώπησή του στο διεθνές σκηνικό
  • ένα δήμο, που το κυριότερο, αναπνέει για το δημότη και τη δημότισσα. Που βρίσκεται καθημερινά κοντά του, με ενσυναίσθηση αλλά και ρεαλισμό.

«Γνωρίζουμε πως έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα»

Σύμφωνα με την παράταξη στόχος της είναι ένας δήμος που μέσα από το όραμα του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και τη σκληρή δουλειά από την ομάδα των συνεργατών του, μόνο καλύτερες μέρες έχει να προσφέρει στους δημότες του. «Γιατί προφανώς και το γνωρίζουμε πως ότι κι αν κάναμε, ότι και αν πετύχαμε, το έργο μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Γνωρίζουμε πως έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα. Δεν αποφεύγουμε ευθύνες αλλά ούτε επικαλούμαστε δικαιολογίες. Και για αυτό ζητάμε μια νέα καθαρή εντολή από τους δημότες και τις δημότισσες. Μια εντολή, που θα μας επιτρέψει να λειτουργήσουμε εστιασμένοι στο να παράγουμε έργο. Περισσότερο έργο και να ολοκληρώσουμε το όραμά μας, μετατρέποντας την Αλεξανδρούπολη, την Τραϊανούπολη, τις Φέρες και τα χωριά του Δήμου μας, όχι μόνο σε ευχάριστους, όμορφους, λειτουργικούς και ασφαλείς τόπους διαμονής για εμάς και τα παιδιά μας, αλλά και ιδανικούς τουριστικούς προορισμούς για ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Και φυσικά, να προσφέρουμε τις συνθήκες για προσέλκυση νέων επενδύσεων που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τις υποδομές του τόπου μας.

Για την παράταξή μας, η εξωστρέφεια και η συνεργασία με όσους θέλουν να επενδύσουν στον τόπο, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και φέρνοντας πρόσθετο μισθολογικό εισόδημα στην τοπική αγορά, αποτελεί στρατηγική επιλογή.

Τους προσκαλούμε να μας να καταθέσουν προτάσεις. Ντόπιους ή και ξένους. Και κάθε πρόταση, την αξιολογούμε αμερόληπτα και αδέσμευτα. Σύμφωνα πάντα με τα συμφέροντα των δημοτών. Η μόνη μας δέσμευση, είναι απέναντι σε όλους τους δημότες και τις δημότισσες» σημειώνει η παράταξη.

«Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, η παράταξή μας ανανεώνεται, πλαισιώνοντας την εμπειρία που αποκτήθηκε από αυτά τα δύσκολα 4 χρόνια, με τη φρεσκάδα, τις νέες ιδέες, την εξειδίκευση, τη θετική ενέργεια και το πάθος, μιας νέας γενιάς υποψηφίων. Πετύχαμε (για άλλη μια φορά) τον στόχο μας και δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα, φτιαγμένη για να νικήσει και να υπηρετήσει με ακόμα καλύτερο τρόπο τους δημότες, δημιουργώντας ακόμα καλύτερη καθημερινότητα. Το ποσοστό ανανέωσης της παράταξης σε υποψηφίους είναι μεγάλο και ακόμα μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που νιώθουν όλες και όλοι για το ρόλο που αναλαμβάνουν. Αυτή η ευθύνη, ισορροπεί μεταξύ της δέσμευσης για σκληρή δουλειά και αλληλο-υποστήριξη. Και όπως θα διαπιστώσουν όλοι, η ομάδας μας είναι η μόνη που διαθέτει το εύρος των χαρακτηριστικών, των δεξιοτήτων και της εμπειρίας, προσφέροντας στο δημότη την πιο πλήρη, την πιο ασφαλή επιλογή» επισημαίνει η ομάδα «Δήμος για όλους. Πρώτα Εσύ!»

«Η ανανέωση της παράταξης, αποτυπώνεται και στα νέα στοιχεία της οπτικής ταυτότητάς μας. Ένα νέο σύγχρονο λογότυπο, που αποφεύγει την πολυπλοκότητα και διαθέτει λιτά χαρακτηριστικά : δύο μορφές που συνεργάζονται άψογα και σε ισορροπία. Δήμος και Δημότες, οφείλουμε να λειτουργούμε με αλληλο-υποστήριξη, οδεύοντας προς ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Για εμάς και τις γενιές που έρχονται. Ας πάμε λοιπόν, σε αυτό το καλύτερο μέλλον … παρέα» υπογραμμίζει κλείνοντας η παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη.

Η λίστα με τα ονόματα των πρώτων 150 υποψηφίων με αλφαβητική σειρά:

  1. ΑΒΛΑΣΤΙΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  2. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  3. ΑΓΓΕΛΟΥ ΘΩΜΑΣ
  4. ΑΪΒΑΛΙ ΜΠΙΛΑΛ
  5. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  6. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  7. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
  8. ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  9. ΒΑΪΤΣΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
  10. ΒΑΛΑΣΙΔΟΥ ΕΥΑ
  11. ΒΑΧΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  12. ΒΟΥΔΗΛΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
  13. ΒΟΥΡΔΟΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  14. ΒΡΥΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  15. ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΑ ΜΑΡΙΑ
  16. ΓΕΡΑΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
  17. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
  18. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  19. ΓΚΙΟΥΜΟΥΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  20. ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  21. ΓΚΟΥΛΙΑΜΤΖΗΣ ΣΙΜΟΣ
  22. ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  23. ΓΡΗΓΟΡΑΙΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
  24. ΔΑΡΕΛΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
  25. ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
  26. ΔΑΟΥΛΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  27. ΔΕΒΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ
  28. ΔΕΛΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  29. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  30. ΔΙΓΚΑΣ ΑΡΗΣ
  31. ΔΟΥΚΑ ΑΜΑΛΙΑ
  32. ΔΟΥΛΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ
  33. ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΑΡΜΕΝΟΥΙ
  34. ΖΗΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  35. ΗΛΙΑΔΗ ΑΝΝΑ
  36. ΙΝΤΖΕΠΕΛΙΔΟΥ-ΣΥΤΜΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
  37. ΙΡΦΑΝ ΜΠΕΡΜΠΕΡ
  38. ΙΣΛΑΜ ΔΕΣΤΑΝ ΠΑΡΙΣ
  39. ΚΑΖΙΚΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
  40. ΚΑΪΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  41. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  42. ΚΑΝΤΙΡΟΓΛΟΥ ΚΕΡΙΜ
  43. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  44. ΚΑΡΑΚΥΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
  45. ΚΑΡΔΑΜΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  46. ΚΑΡΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  47. KATΣΙΚΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ
  48. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  49. ΚΕΣΣΑΝΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  50. ΚΕΤΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  51. KOΪΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  52. ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
  53. ΚΟΛΓΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  54. ΚΟΜΗΤΗ ΒΑΛΣΑΜΩ
  55. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
  56. ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ)
  57. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  58. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  59. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
  60. ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
  61. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  62. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  63. ΛΑΧΤΑΡΑ ΕΛΕΝΗ
  64. ΛΟΓΑΡΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΛΙΑ)
  65. ΛΥΤΣΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ
  66. ΜΑΛΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΡΦΩ
  67. ΜΑΝΟΥΚΙΑΝ ΑΣΗΜΙΝΑ
  68. ΜΑΡΑΣΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  69. ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
  70. ΜΑΥΡΟΥ ΣΜΑΡΩ
  71. ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ
  72. MΕΜΙΣΟΓΛΟΥ ΠΑΤΡΟΝ
  73. ΜΗΤΡΙΤΖΙΚΟΥ ΜΕΛΑΝΘΙΑ
  74. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  75. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  76. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  77. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ
  78. ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΜΑΓΔΑ
  79. ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  80. ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΕΣΜΑ
  81. ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΝΤΟΥΝΤΟΥ
  82. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  83. ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  84. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
  85. ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  86. ΜΠΟΥΝΗ ΒΑΓΙΑ
  87. ΜΠΟΥΤΖΙΚΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ
  88. ΝΑΪΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  89. ΝΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  90. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  91. ΝΟΥΡΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑΣ
  92. ΝΤΕΦΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
  93. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  94. ΟΥΖΕΪΡ ΟΥΖΕΪΡ
  95. ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ ΠΑΓΩΝΗΣ
  96. ΠΑΝΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ
  97. ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
  98. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΡΗΣ
  99. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
  100. ΠΑΠΑΒΙΔΟΥ ΝΑΝΑ
  101. ΠΑΠΑΓΙΟΥΒΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
  102. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
  103. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  104. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
  105. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
  106. ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΜΑΡΙΑ
  107. ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  108. ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
  109. ΠΑΣΑΛΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
  110. ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
  111. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ
  112. ΠΙΠΕΡΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  113. ΠΙΣΤΕΠΟΛΙΔΟΥ ΕΛΙΝΑ
  114. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
  115. ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  116. ΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  117. ΡΑΜΑΔΑΝΟΓΛΟΥ ΒΕΝΤΑΤ
  118. ΡΕΝΤΑΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
  119. ΣΑΛΑΜΠΑΣΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  120. ΣΑΡΙΜΠΕΚΙΑΝ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
  121. ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
  122. ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  123. ΣΕΡΙΦΟΓΛΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  124. ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
  125. ΣΙΔΗΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  126. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ
  127. ΣΙΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
  128. ΣΟΥΡΚΙΣΙΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ
  129. ΣΤΑΘΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
  130. ΣΧΟΙΝΑ ΜΑΡΙΑ
  131. ΤΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  132. ΤΑΦΛΑΤΖΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
  133. ΤΕΡΖΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  134. ΤΖΑΝΤΖΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  135. ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  136. ΤΣΙΚΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗΣ
  137. ΤΟΝΙΑΝ ΚΟΡΙΝΑ
  138. ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  139. ΤΣΟΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  140. TΣΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  141. ΤΣΟΤΟΥΛΙΔΟΥ ΣΑΒΒΟΥΛΑ
  142. ΦΟΥΣΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
  143. ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΦΩΤΗΣ
  144. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
  145. ΧΑΤΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  146. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ
  147. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  148. ΧΙΟΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  149. ΧΟΥΡΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  150. ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ