Εκτός Βουλής έμεινε τελικώς στην Α’ Αθήνας ο Άγγελος Συρίγος, καθώς η έδρα της Νέας Δημοκρατίας μεταφερόταν πότε στην Α’ Αθήνας και πότε στη Δυτική Αττική. Κάποια στιγμή η έδρα παιζόταν για 10 ψήφους.

Όπως εξήγησε ο ίδιος ο Άγγελος Συρίγος στον ΑΝΤ1 «Για 10 ψήφους φεύγει η έδρα και πάει στον Δυτικό Τομέα. Τα μικρά κόμματα παίρνουν έδρα εκεί που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, όχι το μεγαλύτερο ποσοστό τους».

Η ΝΔ απώλεσε δύο έδρες από την Α’ Αθήνας σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου. Την ευθύνη γι’ αυτό φέρουν τα τρία κόμματα που μπήκαν για πρώτη φορά στη Βουλή, οι Σπαρτιάτες, η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας.

Στη Β’ Πειραιά, ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά στις κάλπες του 1974, έχασε την έδρα του, καθώς η Νέα Δημοκρατία περιορίστηκε στις 3 έδρες. Αντίθετα η ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων, έφερε το «απόλυτο» για τη Νέα Δημοκρατία στην Δυτική Αττική, όπου το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη παίρνει και τις τέσσερις έδρες και εκλέγει τους Γιώργο Κώτσηρα, Θανάση Μπούρα, Ευάγγελο Λιάκο και Σταμάτη Πουλή.