Για «μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στην οποία σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα. Παράλληλα τονίζει ότι η ήττα αυτή, «επιβάλλει άμεσες κινήσεις ανασυγκρότησης».

Παράλληλα ευχαριστεί τους πολίτες που του έδωσαν την έδρα στα Χανιά, έδρα που στο 60% της ενσωμάτωσης των ψήφων έδειχνε να χάνει. Ολόκληρη η ανάρτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη ήττα για το Συριζα ,για τη δημοκρατική παράταξη του τοπου. Δυστυχως η Ακροδεξια και οι παραφυαδες της θα σταθεί δίπλα στην πιο ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα. Μια ήττα που επιβάλλει αμεσες κινήσεις ανασυγκρότησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους πολίτες των Χανιων που με την ψήφο τους επέβαλλαν «κόντρα στους καιρούς» να τους εκπροσωπώ στη Βουλή των Ελλήνων.Υποσχομαι πως θα συνεχίσω με τον τρόπο που ξέρουν και που επιδοκίμασαν!

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συνυποψήφιους μου και στους συντροφους από το ΣΥΡΙΖΑ Χανιων ,που μαζί δώσαμε ένα ΣΚΛΗΡΟ και ΕΠΙΠΟΝΟ αγώνα για να κρατήσουμε ορθιο το Συριζα και να κρατήσουμε την έδρα ειδικά μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.

Ιδιαίτερα ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ τη Δωρα ,την Σταυρουλα και την Περσα που είναι πάντα δίπλα μου! Τέλος είναι σαφές μετά από αυτό το αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να αποτελέσουμε φραγμό στην παντοδυναμία της ΝΔ και στην ακροδεξια ,χρειαζόμαστε σοβαρές αλλαγές στην πολιτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ταυτοχρονα με βαθειες αλλαγές στην οργανωτική μας δομή και στα συλλογικά μας ηγετικά όργανα!