Ότι ήθελαν να γράψουν «και τις ερωτήσεις» της συνέντευξης που θα έδινε ο Αλέξης Τσίπρας στα «Χανιώτικα Νέα» καταγγέλλει η εφημερίδα με παραπολιτικό της σχόλιο για τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που αναβλήθηκε.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν προγραμματισμένο να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στην Κρήτη. Η επίσκεψη αναβλήθηκε εξαιτίας της έκτακτης συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά ενώ την ίδια τύχη όπως φαίνεται είχε και η σύνεντευξή του.

Σε σχόλιό της πάντως η εφημερίδα, ψέγει συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους καταγγέλλει πως ήθελαν να έχουν λόγο και επί των ερωτήσεων που θα γίνονταν στον Αλέξη Τσίπρα.

«Η αναβολή της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά γνωστοποιήθηκε χθες βράδυ, λόγω της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό.

Νωρίτερα, είχε… γνωστοποιηθεί σε εμάς, η αναβολή της γραπτής συνέντευξης την οποία είχε ζητήσει ο κ. Τσίπρας από τα “Χανιώτικα νέα”. Αιτία; Η επιθυμία των συνεργατών του κ. Τσίπρα, εκτός από τις απαντήσεις, να γράψουν και τις ερωτήσεις!

Να επιβάλουν, δηλαδή, στην εφημερίδα, τις ερωτήσεις που θα κάνει στον υποψήφιο πρωθυπουργό. Φυσικό ήταν, μια τέτοια συνέντευξη, εμείς να την απορρίψουμε. Αναγκαία αυτή η γνωστοποίηση, διότι πολλοί οι… καλοθελητές».