Μετά την ανάρτησή του για το πως περνά στο νησί της Πάτμου και τις ευχές για καλή επιτυχία στη νέα εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Αντώναρος επανέρχεται.

Το απόγευμα της Κυριακής σε ανάρτησή του τόνισε ότι κάποιοι το βρίσκουν περίεργο που ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε «περίεργο θα ήταν να μην τους ευχηθώ. Τη στιγμή που όλοι θα δώσουμε, ο καθένας με τις δυνάμεις του, τον αγώνα που επιβάλλεται για τις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου».

Μάλιστα όταν κάποιος έγραψε κάτω από την ανάρτησή του «Μην αποχωρείτε! Σας χρειαζόμαστε..»,ο Ευάγγελοε Αντώναροε απάντησε: Μα  ποιος είπε οτι αποχωρώ;;;

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη χθεσινή δημοσίευσή του με την οποία ο Ευάγγελος Αντώναρος ενημέρωνε πως μεταβαίνει στο «νησί της Αποκάλυψης», σήμερα έδωσε την πρώτη αναφορά για το πώς περνά ενώ αποκάλυψε πως θα κάνει διακοπές τουλάχιστον μίας εβδομάδας την ώρα μάλιστα που ξεκινά από αύριο η προεκλογική περίοδος…

«Ένα μέρος του παραδεισένιου μου κήπου στην Πάτμο. Δίπλα στην αύρα του Αιγαίου. Μου είχε λείψει. Απολαμβάνω την ηρεμία. Τη γαλήνη. Την ευκαιρία να σκέφτεσαι πεντακάθαρα. Με ρωτούν οι φίλοι πόσο θα μείνω. Δεν ξέρω ακόμη. Μία εβδομάδα το λιγότερο» έγραψε χαρακτηριστικά.