Ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσα από το Twitter εμφανίστηκε έξαλλος και επέκρινε κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα αυτούς που κάθονταν στην πρώτη σειρά, και άκουγαν τον Αλέξη Τσίπρα να μιλά στην κεντρική επιτροπή του κόμματος χωρίς να χειροκροτούν.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον τους, διερωτώμενος μάλιστα πως «πιστεύουν ότι θα βρίσκονταν εκεί αν δεν ήταν ο ίδιος στην κορυφή;».

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Καλά δεν ντρέπονται κάποια στελέχη του Σύριζα ΠΣ, στρογγυλοκαθισμένα στις πρώτες σειρές, να αρνούνται στην ουσία να χειροκροτήσουν τον Αλέξη Τσίπρα; Πιστεύουν ότι θα βρίσκονταν εκεί αν δεν ήταν ο ίδιος στην κορυφή;».

Η επίθεση του Αντώναρου έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αλλά δεν έλεγε τίποτα στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει «ελπίδες».

Τοποθέτηση που φρόντισε στη συνέχεια να… μαζέψει με ανάρτηση που έκανε στα social media όπου μεταξύ έγραψε «Δεν θα ανοίξω διάλογο με “ομάδες αλήθειας” και ανώνυμα τρολ. Ας γράφουν ό,τι θέλουν. Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες τοποθετήσεις του πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Αντώναρος έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».