Το εκλογικό του δικαίωμα ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου άσκησε το πρωί της Κυριακής ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Όπως επεσήμανε: «Ένας δημιουργικός κύκλος τεσσάρων ετών για την πατρίδα μας αλλά και για την πόλη μας, κάτω από δύσκολες, κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, κλείνει».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ψήφισε στο 115ο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα της Ικτίνου.

«Είναι πολύ σημαντικό σήμερα οι πολίτες -οι νέοι πολίτες- να έρθουν, να συμμετέχουν και να δεσμευτούν, ώστε να υπάρχει συνέχεια σε ένα δημιουργικό έργο για την πόλη μας, για την πατρίδα μας» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη τους δημοτικούς υπαλλήλους που φρόντισαν για την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα:

«Ένας δημιουργικός κύκλος τεσσάρων ετών για την πατρίδα μας αλλά και για την πόλη μας, κάτω από δύσκολες, κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, κλείνει. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα οι πολίτες -οι νέοι πολίτες- να έρθουν, να συμμετέχουν και να δεσμευτούν, ώστε να υπάρχει συνέχεια σε ένα δημιουργικό έργο για την πόλη μας, για την πατρίδα μας. Η πόλη μας βρίσκεται σε έναν δρόμο όπου βελτιώνονται υποδομές, είναι αναγνωρίσιμη, βελτιώνεται, η οικονομία ανθεί.

Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι -πόσο μάλλον οι βουλευτές οι οποίοι θα προκύψουν και θα εκπροσωπούν την πόλη μας- να είναι εταίροι σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια, ώστε η Θεσσαλονίκη μας να είναι κάθε μέρα καλύτερη, κάθε μέρα και πιο αισιόδοξη για το μέλλον. Καλή ψήφο σε όλους».