Χαμογελαστή και ντυμένη στα κόκκινα έφτασε στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, 50 λεπτά πριν τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ και η Μάρα Ζαχαρέα. Η δημοσιογράφος θα εκπροσωπήσει το Star Channel και αρχικά έκανε δηλώσεις στην κάμερα του καναλιού το οποίο εκπροσωπεί.

«Δεν έχω την άποψη ότι είναι ένας παράλληλος μονόλογος. Βεβαίως η διακομματική έχει βάλει πολύ συγκεκριμένους κανόνες. Οφείλουμε να τους σεβαστούμε. Θεωρώ ότι μια τηλεμαχία, δέκα μέρες περίπου πριν τις εκλογές, δημιουργεί μια πολιτική ατμόσφαιρα» είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Star Channel.

Στην συνέχεια, η Μάρα Ζαχαρέα και λίγο πριν μπει στο Ραδιομέγαρο ρωτήθηκε από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφος για το ντιμπέιτ.

«Γίνεται πολλή συζήτηση για το πλαίσιο. Η διακομματική επιτροπή βάζει συγκεκριμένους όρους που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε. Ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ δημιουργεί πολιτική ατμόσφαιρα και κλίμα. Θα ρωτήσουμε τα πάντα και εξαρτάται από τους πολιτικούς αρχηγούς αν θα θέλουν να ανοίξουν τα χαρτιά τους και μέχρι πιο σημείο» σημείωσε η Μάρα Ζαχαρέα.

Δείτε φωτογραφίες: