Συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνο είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών. Ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο για περίπου μια ώρα, ζήτησε την επίσπευση της εισαγγελικής έρευνας για τη υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Μετά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε: «Ήρθα σήμερα εδώ που χτυπά η καρδιά της δικαιοσύνης και κατέθεσα στον κ. Ελευθεριανο αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας που αφορά το ζήτημα των υποκλοπών. Η υπόθεση αυτή δεν θα καταγράφει ποτέ πολιτικά ούτε ποινικά. Και να είναι σίγουροι οι υπεύθυνοι ότι θα αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες τους».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως «η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρού κράτους δικαίου, είναι μια ευρωπαϊκή χώρα. Έχουμε χρέος όλο το πολιτικό σύστημα να μην επιτρέψει ξανά να εκτεθεί η χώρα μας διεθνώς με τέτοιες ποινικά απαράδεκτες πράξεις εις βάρος πολιτών εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».