Η πλήρης ενεργοποίηση στις εκλογές του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις και την ιδιομορφία της πρώτης κάλπης με απλή αναλογική που απαιτεί τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι ο κ. Μεϊμαράκης να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται να ψηφίσουν όσο περισσότεροι ομογενείς γίνεται εξηγώντας το διακύβευμα των εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τονίστηκε ότι όπως σε κάθε μάχη της παράταξης δεν θα είναι απλά παρών αλλά θα είναι με μια βαλίτσα στο χέρι γυρνώντας την Ευρώπη προκειμένου να μην πάει ούτε μια ψήφος χαμένη.

«Τώρα έχει αγώνα και είμαστε όλοι μαζί», τόνιζαν και ήδη προγραμματίζονται ομιλίες σε μεγάλες πόλεις αλλά και παρουσία του έμπειρου πολιτικού σε μεγάλες συγκεντρώσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.