Τη θλίψη του για τον θάνατο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού εξέφρασε με μήνυμά του στο Twitter o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας (13/2).

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριου Σαντορινιού. Ενός πολιτικού που υπηρέτησε με ευπρέπεια τον τόπο του, την παράταξή του και τη δημόσια ζωή, ιδίως στον τομέα της νησιωτικής πολιτικής» επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Θάνου Πλεύρη

«Έφυγε από τη ζωή δίνοντας τη μάχη του με αξιοπρέπεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός» έγραψε στο Twitter ο Θάνος Πλεύρης.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Παράλληλα, «η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη τον Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριο Σαντορινιό. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός τίμησε τον κοινοβουλευτισμό και τους συμπολίτες του, με την ποιότητα, την ευπρέπεια και την πορεία του. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Συλλυπητήρια του υπουργού Μετανάστευσης για τον θάνατο του Νεκτάριου Σαντορινιού

«Στην απώλεια ενός ανθρώπου τα λόγια είναι φτωχά. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπήρξε ένας πολιτικός που υπηρέτησε με σεβασμό τον ρόλο του στη Βουλή και εργάστηκε με ζήλο για τα ζητήματα που αφορούν στη νησιωτική πολιτική, ήταν ένας καλός φίλος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», σημειώνει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα για το θάνατο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού.