Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μίλησε για την οικονομία, τη συναίνεση αλλά και τον προπηλακισμό του Κωστή Χατζηδάκη σε εμφάνιση της στη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Για την οικονομία, μίλησε για «εύκολη λύση» όπως χαρακτήρισε τις περικοπές στους μισθούς που κάνει η κυβέρνηση. Η κριτική της εστίασε κιόλας στο σχέδιο της κυβέρνησης λέγοντας πως «η κυβέρνηση μέσα σε ένα μπερδεμένο τοπίο, βεβαίως δύσκολο, δεν κάνει ιεράρχηση των στόχων». Επίσης είπε χαρακτηριστικά «κύριε Παπακωσταντίνε μου, πηγαίνετε στη Βουλγαρία» για να δει ο υπουργός Οικονομικών γιατί οι επιχειρήσεις της βόρειας Ελλάδας μετακομίζουν εκεί.

Για το θέμα της συναίνεσης σχολίασε πως δεν πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός κάνει πρόταση συναίνεσης αλλά όπως είπε: «δεν θέλω καμία καρέκλα». Μιλώντας για την απήχηση του νεοσύστατου κόμματος της, όταν της επισημάνθηκε ότι σε ποσοστά κινείται «στη περιοχή του 2» αντέδρασε λέγοντας «στη περιοχή του 3». Τέλος για την επίθεση στον Κωστή Χατζηδακη είπε πως η ίδια δεν κρύβεται και περπατά κανονικά στο δρόμο.