Σε δήλωση αναφορικά με το θέμα της ρήτρας αναπροσαρμογής και την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας προέβη ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Δημήτρης Κουτσούμπας, που έστρεψε τα λεκτικά πυρά του τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα ο πολιτικός αρχηγός τόνισε πως «ούτε τα μέτρα – κοροϊδία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ούτε οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων αποτελούν λύση στην ακρίβεια, γιατί το πρόβλημα πηγάζει από την απελευθέρωση της ενέργειας, την πολιτική της πράσινης μετάβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις κυρώσεις στη Ρωσία που όλοι υλοποίησαν και υποστηρίζουν».

Και κατέληξε: «Πραγματική βελτίωση για τον λαό αποτελεί η τροπολογία του ΚΚΕ, που προβλέπει άμεση κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής, του ειδικού τέλους για τη μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων, της έμμεσης φορολογίας στην Ενέργεια, καθώς και του Χρηματιστηρίου Ενέργειας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.