Μετά από δύο ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείο «Αττικόν» άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή (25/2) ο Δημήτρης Τσοβόλας ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση του νοσοκομείου ο Δημήτρης Τσοβόλας εισήχθη την Τετάρτη 23/2 «σε κατάσταση σήψης σε έδαφος χημειοθεραπείας που ελάμβανε για προχωρημένη νεοπλασματική νόσο».

Η κατάσταση της υγείας του παρά τη μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Τσοβόλας να καταλήξει σήμερα το μεσημέρι στις 13:35.

Δημήτρης Τσοβόλας

Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του Δημήτρη Τσοβόλα

Ο πρώην υπουργός Δημήτριος Τσοβόλας εισήχθη στο Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, σε κατάσταση σήψης σε έδαφος χημειοθεραπείας που ελάμβανε για προχωρημένη νεοπλασματική νόσο. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του εισήχθη κατ΄ ευθείαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Παρά την υποστήριξη, η οποία περιέλαβε και μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας, η κατάσταση του επιδεινώθηκε ραγδαία και κατέληξε σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 13:35.