Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, η οποία χτες εκφράστηκε και εντός κοινοβουλίου, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσέγγισε τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο εντευκτήριο της Βουλής, οπότε και η χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Σήμερα, η κόντρα μεταξύ των δύο συνεχίστηκε μέσω των social media, με τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Υγείας μα γράφει στο Facebook πως θα μιλήσει σήμερα στη Βουλή προκειμένου να απαντήσει «στον υπουργό των χονδρεμπόρων» για «τη Novartis και το βούλευμα αρχειοθέτησης».

Σημειώνεται πως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο κ. Πολάκης αιτήθηκαν, με ερώτησή τους, τη δημοσιοποίηση της Πράξης Αρχειοθέτησης της εν λόγω δικογραφίας.

Ανάρτηση Πολάκη κατά Γεωργιάδη

«Πίστευα ότι η χθεσινή (…) επίθεση του Παύλου Πολάκη εναντίον μου, ήταν δικιά του αχαρακτήριστη πρωτοβουλία» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω Twitter, για να συμπληρώσει: «Τελικά ήταν η γραμμή του Κόμματος τους… Σε λίγο λέει θα τα πει στην Βουλή (ελπίζω κόσμια αυτή τη φορά)».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν παρέλειψε να επισημάνει πως η επίθεση σε βάρος του την Κυριακή, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν «διατυπωμένη με ένα απίστευτο ομοφοβικό σχόλιο».

Ο επίμαχος διάλογος στη Βουλή

Το παραπάνω σχόλιο του κ. Γεωργιάδη αφορά στον παρακάτω διάλογο.

«Την Τρίτη που θα έρθω στη Βουλή (σ.σ. όπου θα συζητηθεί στην Ολομέλεια ο αναπτυξιακός νόμος), να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι!», φέρεται να είπε ο κ. Πολάκης στο μέλος της κυβέρνησης το απόγευμα της Κυριακής.

Κατά το ρεπορτάζ, ο κ. Γεωργιάδης φανερά εκνευρισμένος του απάντησε: «Με απειλείς; Θα σου τραβήξω αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ. Να μου ζητήσεις συγγνώμη για τη Novartis».

«Αν μπορώ να ανασύρω την υπόθεσή του από το αρχείο», του ανταπάντησε ο Κρητικός πολιτικός, με τον κ. Γεωργιάδη να του ξαναλέει: «Με απειλείς;».

Εκείνη την ώρα οι δύο άνδρες είχαν έρθει πολύ κοντά και οι φωνές τους ακούγοντας τους διαδρόμους, με αποτέλεσμα να επέμβει η φρουρά της Βουλής και να τους απομακρύνει προκειμένου να λήξει εκεί το επεισόδιο.