Στα εσωκομματικά της ΝΔ και το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας σήμερα στον Βήμα FM.

«Η κυρία Μπακογιάννη, πρώτη φορά το λέει (ότι ο Σαμαράς είναι βαρίδι); Η ΝΔ, αυτή τη στιγμή, έχει αρχηγό και όμως αν κάποιος θέλει να υποβάλλει (πρόταση ή υποψηφιότητα) για αρχηγός, δεν τον εμποδίζει κανένας. Όποιος θέλει, κινεί τις διαδικασίες του κόμματος. Υπάρχει καταστατικό. Ποιος θέλει;», σημείωσε ο κ. Γιακουμάτος.

Όπως ανέφερε ακόμη, «είπα στην Κεντρική Επιτροπή, εγώ προσωπικά, “μην μοιράζετε φωτογραφίες στα ΜΜΕ ως υποψήφιοι αρχηγοί, γιατί αρχηγό δεν βγάζουν τα ΜΜΕ, αρχηγό βγάζει το κόμμα”. Αυτό που υπάρχει, είναι πάρα πολύ κακό για μένα. Επικοινωνιακό τερτίπι, κακό τερτίπι, του κάθε επίδοξου σαχλαμάρα. Υποψήφιος που θέλει να γίνει αρχηγός και πετάει τη φωτογραφία στα ΜΜΕ και λέει υποψήφιος. Κι εγώ αύριο θα κατέβω για αρχηγός, τελείωσε! Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.