Mε ηγετικά μέλη της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων θα έχει συναντήσεις ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σήμερα, δεύτερη μέρα της πενθήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο υπουργός Εξωτερικών, θα συναντηθεί επίσης με εκπροσώπους της Οργάνωσης «Διεθνείς Ορθόδοξες Χριστιανικές Διακονίες» (IOCC) στο πλαίσιο της ελληνικής πρωτοβουλίας για την προστασία των υπό διωγμό χριστιανικών κοινοτήτων και των άλλων θρησκευτικών μειονοτήτων στη Μέση Ανατολή. Στη συνέχεια, ο κ. Κοτζιάς θα επισκεφθεί το Harvard Center for Hellenic Studies, καθώς και την έκθεση, με θέμα τη συμμετοχή των Ελλήνων Εβραίων στην Αντίσταση, υπό τον τίτλο «Συναγωνιστής», που διοργανώνεται, υπό την αιγίδα της πρεσβείας, στην Washington Hebrew Congregation σε συνεργασία με την γενική γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών.

Τέλος, ο υπουργός Εξωτερικών θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παρατεθεί προς τιμήν του από τους εκπροσώπους των ομογενειακών οργανώσεων A.H.I., AHEPA και την Coordinated Effort for Hellenes.